Снимка архив24 общо и 9-та поредна титла за Михаил Копанов  54-годишният

...
Снимка архив24 общо и 9-та поредна титла за Михаил Копанов  54-годишният
Коментари Харесай

Бургазлия спечели регата “Трети март” във Варна

Снимка архив

24 общо и 9-та поредна купа за Михаил Копанов  54-годишният бургазлия бе в най-възрастния екипаж (Атанас Иванов, Георги Димитров, Петър Николов и Стойчо Калудов) от всичките останали 19 лодки в първото за сезона ветроходно съревнование, което е и републиканско състезание в клас Ял 6. Отборът на Копанов от клуб Порт Бургас завоюва първото място с 9 наказателни точки за 9-та поредна година, оповестява Нова Варна.

``
реклама

Втори остана екипажът на Явор Колев от Ултрамарин с 13 наказателни точки, а на трето място приключи тимът на Балчик 3 с шкипер Николай Станев с 19 наказателни точки. Същата тройка е в класирането и за държавно състезание в клас Ял 6. Класирането е повтаряне на това от 2018 година Първата регата 3 март е извършена през 1957 година, а първата си купа Копанов печели през 1981 г, когато е бил 16 години, последната му е през днешния ден, на 54 години.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР